dimecres, 6 d’agost del 2008


Vine a  conèixer la finca ecològica agro-ramadera LA MASQUITA  i per menys de 20€ / dia podràs  descansar en plena natura, veure el vedells i vaques pasturant , viure en una masia del s. XVIII i degustar  la nostra vedella ecològica.
Mostra fotogràfica de Sergi Estany


POSA´T EN CONTACTE : 660153740  - (34) 973 473369
                                              masiamanonelles@gmail.com
                                              jaumemassanes3@gmail.com
biocarn@gmail.com
http://www.biocarn.cat

GUADEIX D' UN CAP DE SETMANA A  LA MASIA 
D' AGROTURISME MANONELLES.
http://manonelles.blogspot.com



COM CONTACTAR?


Jaume Massanés i Solé - BIOSCA -25752
Telèfon973473369, 973473044 i 660 153 740
e-mail: masiamanonelles@gmail.com
            apujol1@xtec.cat
            jaumemassanes3@gmail.com
Webhttp://manonelles.blogspot.com

Mitjançant: 

www.agroturisme.org ( Segarra-Manonelles)
http://www.turismerural.es/
http://www.faciagroturisme.com/



CARACTERÍSTIQUES DE LA MASIA
Masia anomenada "MANONELLES", situada dalt un turó, amb una vista panoràmica del paisatge segarrenc magnífica. La masia aïllada (ARI) es troba al terme de Biosca, i s´hi accedeix per la nova carretera de Biosca a Solsona just a 2,5 Km. de la rotonda, en aquest punt trobareu un accès, a mà dreta, cal seguir aquest camí per arribar 1,5 Km fins la casa. La masia es troba envoltada de camps de conreu dins una explotació agrícola- ramadera ecològica.
La casa, el nom de la qual deriva de font petita, és la típica masia del segle XVIII-XIX, on podem trobar: cuina antiga de brases i pica de rentar plats de pedra. Amb la restauració de la casa s' ha habilitat una cuina-menjador amb llar de foc amb totes les prestacions actuals (rentavaixelles, rentadora, vitroceràmica, micrones, forn i nevera). La casa té quatre habitacions , saleta d´estar, menjador gran, 2 banys rústics complerts , porxo pel cotxe i sala d’ antigalles. Té calefacció central de gas-oil, barbacoa i llar de foc.
La gran era, davant la casa, ofereix un lloc ideal per a jugar ( sorral, gronxadors....) prendre el sol o anar amb bicicleta (es lloguen bicis). A prop (800 m) podem trobar un embassament així com l´explotació familiar ecològica agrícola - ramadera de vaques d´estabulació lliure que ofereix la possibilitat de comprar carn de vedella ecològica.
A menys de 6 km de la casa hi ha un camp de golf, on es pot practicar l' esport i tenir accès al restaurant a uns preus super econòmics. Veure web http://www.cag.es/golf


MODALITAT I PREUS DE LLOGUER
Oferim  dues modalitats de lloguer:


Meitat de la casa : capacitat per a 5 persones a 95 € /dia en temporada normal i un 25% més en temporada alta.
Tota la casa:Capacitat per a 10-11 persones a 190€ /dia en temporada normal i un 25% més en temporada alta.
Podeu fer la reserva per telèfon o correu. Fins que no s´ha ingressat la bestreta ( 25%) no es considera feta la reserva. En el moment d' entrar a la casa cal acabar de fer el pagament i es deixa també una fiança de 30 € que es retorna al deixar la casa si tot està en bones condicions.
Prop de la casa es troben restaurants de cuina casolana, Biosca, Sanahüja, Massoteres, Torà, Ponts,
Per conèixer els entorns i la casa per dins cliqueu al vídeo-clip.




ACTIVITATS A FER
La casa ofereix un dossier d’ activitats amb telèfons de contacte fer per tal de conèixer i gaudir de la zona.
Activitats i excursions a peu o en bici: Parc de Biosca. Rutes de senderisme per la zona, individuals i organitzades (veure programa "Caminades de Tardor o Primavera a Torà": http://www.viladetora.net/inicial.htm . A menys de 6 Km. Golf PxP Bon Àrea . http://www.cag.es/golf
Es recomanable fer la ruta dels castells de la Segarra. Consultar: http://diputacio.lleida.com/cat/index.html . especialment la fortalesa medieval “Castell de Montgfalcó” o pobles molt emblemàtics, Solsona, Calaf, Cervera, Sanahüja, Ardévol ( centre geogràfic de Catalunya), Pinós, Torà.... tot a menys de 20 Km de distància.

/